Penselmålning ger en mer platsbyggd känsla och våra kök brukar levereras grundmålade på utsidan, eller om du så önskar helt omålade. Funkiskökets luckor brukar vi leverera med färdigmålade luckor och grundmålade stommar, för ett skarvfritt slutresultat. De flesta kunder anlitar en professionell målare men det förekommer också att kunderna själva målar sitt nya platsbyggda kök. När man målar sitt kök på egen hand så är det viktigt att välja rätt färg och pensel för ett bra resultat, och tänk på att man inte ska måla ett kök med roller. Man vill kunna ana penseldragen och få den äkta hantverkskänslan. Det är också viktigt att förbereda ytan för målning. Diskutera vad som behövs med oss, ifall du har frågor om detta.

Penselmålning är en traditionell metod som innebär att man målar med pensel för hand, något som ger en mer rustik och personlig känsla till köket. Det är ett bra alternativ om man vi ha ett mer traditionellt utseende på köket. En stor fördel med penselmålning jämfört med sprutmålning är att det är lättare att göra små reparationer eller ändringar i framtiden.

När du väljer att beställa ett kök från Sven Snickare AB så finns inga begränsningar i vilken kulör du kan välja och vi arbetar ofta med NCS-skalan som verktyg. Lär dig mer om hur NCS-koderna fungerar här:NSC Colour

Du hittar fler bilder på våra kök på Instagram @sven_snickare.se