Man kan gå in helt för byggnadsvård, och arbeta på att kombinera gammalt och nytt i en äldre bostad. Eller man kan hitta en medelväg och jobba extra på några detaljer. Här tycker jag att kunden har lyckats bra i ett torp som är från slutet av 1800-talet. Torpet ligger ute i skogen, och när man kommer in på baksidan av huset, så är det en vacker glasveranda med spröjsade fönster och en matplats. I fönstret står pelargoner i olika färger och på bordet ligger en röd och vitrutig duk. Till höger kommer man in i det nyrenoverade köket.

Det är lågt i tak och överskåpen är ganska så små. Fint att välja luckor i pärlspont på överskåpen. Det är verkligen charmigt och fina val har gjorts, både när det kommer till kulör, beslag och andra detaljer i köket. Nu är det ett kök med moderna och praktiska funktioner, samtidigt som den gamla charmen finns bevarad.

Vitvaror från Smeg, en fläkt Diskret från Fjäråskupan, och diskbänk från Nordic Tech. Vi är återförsäljare för vitvaror för olika kringprodukter. Det är alltid värt att fråga efter en offert. Vi har öppet hela sommaren, och om du vill besöka vår utställning, så välkommen att ta kontakt och boka en tid för besök.