VÄLKOMMEN

Besök Sven Snickares köksutställning

Vårt snickeri ligger i Olofstorp, i utkanten av Göteborg.

Du är välkommen att ta kontakt och besöka vårt utställningskök i anslutning till verkstaden. Där finns även en liten lekhörna för de mindre barnen. Våra öppettider kan variera och du bör därför boka ditt besök i förväg. Tag kontakt via mail eller telefon. Normalt är vi på plats vardagar ca 8-17 (fredagar 8-16).

Besöksaddress: Bergkullavägen 15, 424 70 OLOFSTORP. Kör in via Lilla Bergkullavägen och runt den stora röda ladan. Se karta på Google Maps.

Kontaktpersoner och medarbetare

Josua Smedberg

VD, arkitekt och projektledare som älskar att klura på utmanande kök och snickerier. Josua har en kandidatexamen i Arkitektur & Teknik, och en masterexamen i Arkitektur med inriktning på hållbar utveckling, från Chalmers tekniska högskola.

Tel: 076-340 40 46 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail: info@svensnickare.se     Direkt: josua@svensnickare.se

Magnus Olsson

Projektledare för bygg och montering som är proffs på att hålla ihop trådarna från start till mål. Med utbildning i inredningsarkitektur från Florens och lång erfarenhet av både köksdesign och montering så har Magnus ena foten i den kreativa designersidan och andra i det praktiska hantverket.

Tel: 073-987 78 22 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail: info@svensnickare.se     Direkt: magnus@svensnickare.se

p_sven

Sven Gustafsson

Sven grundade företaget år 1985 och har gedigen erfarenhet från bygg- och snickeribranschen. Han har under de två senaste decennierna fokuserat allt mer på tillverkning av skräddarsydda kök och inredning, och besitter nu unik kompetens inom området.

Tel: 0707-30 87 69 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail:  info@svensnickare.se

Laila

Laila

Laila arbetar med ekonomi och marknadsföring. Hon har tidigare arbetat som datalärare och enhetschef inom vuxenutbildningen och har utbildning inom administration, försäljning, informationsteknologi mm. Laila trivs bäst med kameran i handen och det är hon som tar våra köksbilder. Hon har haft ett fotointresse sedan tonåren och strävar hela tiden efter att utvecklas och lära nytt.

Tel: 0701-48 09 08 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail:  laila@svensnickare.se

p_johannes

Johannes

Johannes har varit anställd hos Sven Snickare sedan 2011, och har idag stor erfarenhet av tillverkning av platsbyggd inredning. Han har tidigare själv drivit företag och butik inom inredning och design, med inriktning på möbeltillverkning och möbeltapetsering.

anja

Anja

Anja är utbildad möbelsnickare och har flera års erfarenhet från ett inredningssnickeri i Reykjavik. Hon trivs som bäst när hon får jobba med händerna och älskar doften av trä. Har även varit landslagssimmare för Island!

Christos

Christos drevs till ett karriärsbyte när kärleken till trä och längtan efter hantverksarbete blev för stark. Han är en riktig glädjespridare på jobbet och när han vill glänsa lite extra så bjuder han på oliver från familjens odling i Grekland!