VÄLKOMMEN

Besök Sven Snickares köksutställning

Vårt snickeri ligger i Olofstorp, i utkanten av Göteborg.

Du är välkommen att ta kontakt och besöka vårt utställningskök i anslutning till verkstaden. Där finns även en liten lekhörna för de mindre barnen. Våra öppettider är vardagar 8-17, men ta kontakt via mail eller telefon för att boka en tid.

Besöksaddress: Bergkullavägen 15, 424 70 OLOFSTORP. Kör in via Lilla Bergkullavägen och runt den stora röda ladan. Se karta på Google Maps.

 

Kontaktpersoner och medarbetare

p_josua

Josua Smedberg

Kontakta i första hand vår arkitekt och projektledare Josua Smedberg. Josua har en kandidatexamen i Arkitektur & Teknik, och en masterexamen i Arkitektur med inriktning på hållbar utveckling, från Chalmers tekniska högskola.

Tel: 0763-404046 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail: info@svensnickare.se

p_sven

Sven Gustafsson

Sven grundade företaget år 1985 och har gedigen erfarenhet från bygg- och snickeribranschen. Han har under det senaste decenniet fokuserat allt mer på tillverkning av skräddarsydda kök och inredning, och besitter nu unik kompetens inom området.

Tel: 0707-308769 (telefontider: må-fr 8-17)

E-mail:  info@svensnickare.se

p_johannes

Johannes

Johannes har varit anställd hos Sven Snickare sedan 2011, och har idag stor erfarenhet av tillverkning av platsbyggd inredning. Han har tidigare själv drivit företag och butik inom inredning och design, med inriktning på möbeltillverkning och möbeltapetsering.

anja

Anja

Anja är utbildad möbelsnickare och har flera års erfarenhet från ett inredningssnickeri i Reykjavik. Hon trivs som bäst när hon får jobba med händerna och älskar doften av trä. Har även varit landslagssimmare för Island!

charlie

Charlie

Charlie har en gedigen utbildning inom finsnickeri och möbeldesign från England och Sverige, och har tidigare drivit ett eget litet snickeri tillsammans med sin fru. Han har även arbetat som byggnadssnickare och har en stark passion för formgivning och ny teknik.

Stefan

Stefan

Stefan är en konstnär som älskar att arbeta med händerna och skapa nya uttryck. På sin fritid ägnar han sig gärna åt att måla abstrakt konst, trädgårdsarbete och matlagning. Han har haft konstutställningar både i Sverige och i USA.

Christos

Christos drevs till ett karriärsbyte när kärleken till trä och längtan efter hantverksarbete blev för stark. Han är en riktig glädjespridare på jobbet och när han vill glänsa lite extra så bjuder han på oliver från familjens odling i Grekland!

Patrik

Patrik är utbildad inredningssnickare vid Tibro Hantverksakademi, mitt i möbel-Sveriges hjärta. Han har därefter bland annat varit med och tillverkat Carl Malmsten-möbler, men på fritiden hamnar brädorna under fötterna istället och rullar fram på fyra hjul.

Laila

Laila

Laila arbetar med ekonomi och marknadsföring. Hon har tidigare arbetat som datalärare och enhetschef inom vuxenutbildningen och har utbildning inom administration, försäljning, informationsteknologi mm. Laila trivs bäst med kameran i handen och det är hon som tar våra köksbilder. Hon har haft ett fotointresse sedan tonåren och strävar hela tiden efter att utvecklas och lära nytt.