SVEN SNICKARE

Hantverkskök med en helt annan känsla

Sven Snickare grundades år 1985 och har arbetat med platsbyggd inredning sedan år 2000.  Vår huvudinriktning idag är så kallade platsbyggda kök i både gammaldags och modern stil, men vi gör även platsbyggda bokhyllor, badrumsinredning, garderober m.m.. Du får hjälp med planering och ritning, varpå ditt unika kök tillverkas av erfarna hantverkare.

Vi håller hög kvalitet och servicenivå. Våra priser är konkurrenskraftiga mot fabrikstillverkade standardkök i samma kategori, samtidigt som man får något alldeles extra. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för fler bilder och inspiration!

Välkommen att ta kontakt!

”Det känns verkligen som vi fått fantastisk kvalitet för våra pengar. Förstår faktiskt inte hur någon enda människa vill ha något annat kök än ert.”

Emma, Jonsered

”I januari 2010 var vårt kök klart. Fortfarande lika nöjd. (Oktober 2016)”

Anette, Partille

”Vill också passa på att säga att jag är jättenöjd med ert arbete. Tycker att ni gjorde ett 100%-igt jobb på alla sätt, allt ifrån själva snickerierna till de kontakter vi hade och hur ni hanterade problemen som uppstod. Det blev också fantastiskt fint och jag har rekommenderat er till ALLA (och de som känner mig vet att om jag är helt nöjd med ngt så är det riktigt bra…;-)).”

Kristina, Vasastaden

”Nu har vi flyttat in i huset och börjar komma på plats. Vill bara meddela er att vi är mycket nöjda och trivs med köket, vi har redan fått många komplimanger på både utseende och byggnadskvalitet!”

 Conny, Ljungskile

”Personligt engagemang, stor kunskap om trä och snickerier samt mycket serviceminded och flexibel. Köket blev underbart! Det är gjort med mycket kvalité och hantverksskicklighet. Vi byggde ett helt nytt hus och valde ett platsbyggt kök från Sven Snickare. Köket är garanterat husets bästa köp.”

Johanna, Billdal

”Plötsligt händer det, man hittar någon som kan perfektion! Bara helt klart magiskt bäst.”

 Linda, Kålltorp

”Det blev precis som vi drömt om! Det blev en underbar atmosfär i rummet och vi kommer nog tillbringa så mycket tid vi kan där!”

Maria & Andreas, Örgryte

”Snickarna som bygger upp huset säger att vi har det finaste köket i hela huset. Tack för ert underbara kök, tålamod och fantastiska support.”

 Margareta, Stockholm

”Vi är supernöjda med detta kök som blev bättre än vad vi kunnat drömma om! Ni rekommenderas varmt av oss.” ”…jag har flertalet gånger fascinerats av att ni verkligen tänkt på allt.”

Linn, Kopparberg

”Tack för det fina köket samt ert stora engagemang och kunskap genom hela projektet från första kontakt till det nu färdiga resultatet. Köket blev bättre än vad vi hade vågat hoppas på!”

 Anna, Björkekärr