Integrerade luckor

När kyl och frys får integrerade luckor så blir det en harmoni och helhet i köket. Men visst kan vitvarorna ha snygga detaljer och färger som man vill visa upp, och kanske också en ismaskin som man vill komma åt. Tänk igenom vad som är viktigast för dig när du planerar ditt nya kök. Skriv gärna ner några punkter som du tar med dig till ditt första möte med en av våra arkitekter. Vad gör du mest i köket och vad är viktigt för dig? Det ska ju bli ditt unika och personliga kök. Vi guidar och hjälper dig i processen, med de frågor som du har.

Här är lådorna tillverkade i form av en gammaldags köpmansdisk, och du kan välja antal lådor och storlek. De byggs in i en hel modul och ger verkligen ett fint intryck. Det blir en helhet utan skarvar. I det här exemplet så har man valt spishäll, och en inbyggd köksfläkt ovanför lådorna. Köksfläkten kan få en snygg krönlist.

Köksö

Köksön kan man göra i så många olika varianter, du väljer storlek och detaljer. Man kan ha bänkskivan på ovansidan i trä, sten eller andra material. Man kan ha skåp, lådor, hyllor, vinställ, plats för tidningar och böcker, handdukshängare och sittplatser. Du kan välja att fälla in spishäll och kanske till och med en fläkt, det finns flera alternativ när det kommer till placering, och val av köksfläkt. Du kan välja att fälla in en diskho, vi har många olika exempel på lösningar för det. Möjligheterna är många, så tänk igenom vad som betyder mycket för dig i ditt nya kök. Lagar ni ofta mat, och hur många är ni? Ska det vara en plats där man umgås? Är köket också ett kontor och en plats för läxläsning?

Köksö

Här har vi bilder från två olika köksöar, men prata med våra arkitekter så får du många fler uppslag på vad du kan göra.

Hyllor i skafferi

Den här bilden visar smarta och vackra hyllor och lådor på köksskåpets insida. Oftast visar vi upp bilder på skåpens utsida, men det finns snygga och praktiska lösningar även för insidan av skåp och lådor. Fler bilder och inspiration finns här i webbplatsens galleri, men framförallt på våra sidor i Instagram, Facebook och Pinterest. Länkar hittar ni längst ner här på vår webbplats.